OM

Om REVI-GRAY

REVI-GRAY har en vision om at kunne tilbyde den mindre erhvervsdrivende en kompetent og professionel totalløsning, ved blandt andet at yde en nærværende rådgivning samt at være virksomhedens ambassadør og sparringspartner.

 

Du skal kunne bruge din revisor, uanset om vores opgave består i traditionelt bogholderi med efterfølgende årsafslutning i form af et skatteregnskab, en årsrapport, eller om den udvides med budgetlægning, analyser og økonomistyring eller evt. revision.

 

Vi har et bredt kendskab til de forskellige redskaber, opgavetyper og problemstillinger der er for de mindre virksomheder i dagligdagen, og vi deler gerne ud af både erfaringer og excelmodeller.

 

Da vi er et mindre hus, benytter vi os i høj grad den faglige kompetence, vi har samlet ved vores tætte samarbejde på kontoret, ligesom vi ved erklæringsopgaver og særlige komplicerede eller risiko­fyldte forhold, vil trække på vores netværk af godkendte revisorer, skattekonsulenter og jurister for at sikre den bedste løsning.

 

- Lad os tale om den rette løsning for din virksomhed

 

Jesper Gray

Revisor, indehaver af REVI-GRAY

 

Bosiddende i Frederiksværk med hustru og børn. Har tidligere arbejdet med implementering af økonomisy­stemer hos mindre og mellemstore virksomheder. Har været revisor siden 1996, og selvstændig siden 2006. Mener at Excel er et uundværligt værktøj.

 

Har du spørgsmål, så kontakt mig på 30 64 75 15 | jg(@)revigray.dk